Zechsal Magnesium

Magnesium is ontzettend belangrijk voor je gezondheid. Het is de motor achter veel processen in ons lichaam. Zo levert magnesium een belangrijke bijdrage aan de conditie van ons hart en onze spieren. Heb je last van vermoeidheid, krampen of rusteloze benen? Dan kan het zijn dat je een magnesiumtekort hebt.

De producten van Zechsal zijn 100% natuurlijk en bevatten zo veel mogelijk zuivere magnesium als werkzame stof. In mijn salon verkoop ik Zechsal producten in de vorm van gel, olie, deodorant, hair & body wash en vlokken voor bijvoorbeeld een voetenbad.

Door toediening op de huid neemt je lichaam de magnesium optimaal op. In tegenstelling tot het slikken van magnesium, waarbij de darmen maar 30% opnemen.

Magnesium drops

De magnesium drops van Zechsal zijn een goed supplement om je magnesium aan te vullen. Ze bevatten pure magnesium, rechtstreeks uit de zuivere magnesiumbron Zechsal.

Heb je net als veel andere moeite met het slikken van magnesiumpillen? Dan zijn deze drops een uitkomst. Met het pipet voeg je het eenvoudig toe aan je eten of drinken.

Productadvies

Wil je meer informatie over de magnesiumproducten van Zechal? Neem contact op en ik adviseer je graag.