Specialisaties

Heb je last van acne, overmatige beharing of schimmelnagels? Ben je diabetespatiënt? Ik weet precies hoe ik je kan helpen en vind het belangrijk om je een vertrouwde omgeving te bieden om je klachten te bespreken. Tegenwoordig is er veel mogelijk, dus aarzel niet om te informeren naar de behandelingen. Je zult aangenaam verrast zijn door de resultaten, die ik voor je kan bereiken.

Acne

Bij acne raken de poriën in de huid verstopt door te veel dode huidcellen of door overmatige talgproductie. Verstopte of ontstoken talgklieren leiden tot acne. Met de behandelingen die er nu zijn, kan ik de meeste acne goed behandelen.

Schimmel

Een schimmelnagel ontstaat doordat schimmels de huid en/of nagel binnendringen en daar een infectie veroorzaken. Een schimmelnagel verkleurt, wordt brokkelig, breekt af en in een vergevorderd stadium kan de nagel geheel of gedeeltelijk loslaten.

Steelwratjes

Steelwratjes komen veel voor. Het zijn eigenlijk geen wratten, maar zachte uitstulpingen op je huid. Soms zitten ze echter op ongemakkelijke plekken. Om cosmetische redenen laten veel mensen daarom hun steelwratjes verwijderen.

Voetbehandeling diabetici

Als diabetespatiënt heb je kans op een slechtere doorbloeding. Bovendien is er een groter risico op beschadigde zenuwbanen, waardoor je minder gevoel hebt in je voeten en wondjes niet opmerkt. Daarom is het verstandig extra aandacht te besteden aan je voeten.