Rosel Heim

Rosel Heim is een unieke professionele lijn van huidverzorging, gebaseerd op overwegend natuurlijke grondstoffen. Om met de biologische huidproducten van Rosel Heim te werken, heb ik een speciale training gevolgd. 

Rosel Heim gaat uit van regulerende huidtherapie. De producten helpen je huid om het natuurlijke evenwicht te bewaren, of als je huidklachten hebt om het evenwicht te herstellen.

De werkzame stoffen in de productenlijn van Rosel Heim lijken sterk op de huideigen stoffen. Daardoor accepteert je huid deze ingrediënten beter en werken ze optimaal.

Sonnen

Sonnen is een speciale zonbeschermingsemulsie met lichtreflecterende eigenschappen. Het product bevat geen chemische filters en geeft een directe bescherming tegen de zon.

Sonnen weerkaatst de zonnestraling, maar laat het goede van de zon door. Zo zorgt Sonnen voor een beschermde en gebruinde huid, zonder de schadelijke stoffen.

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over de huidverzorging van Rosel Heim? Neem contact op en ik geef je graag een persoonlijk advies.