Over Van Top tot Teen

Mijn naam is Petra Franck. Sinds 2005 heb ik mijn schoonheidssalon Van Top tot Teen in Voorthuizen. Door de combinatie van pedicure en schoonheidsspecialiste bied ik je verzorging en ontspanning van top tot teen. Van voeten tot gezicht. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen om jong en oud laagdrempelig te adviseren en persoonlijke aandacht te geven. 

Van Top

Het is het mooiste aan mijn vak om mensen te helpen. Daarvoor doe ik het. Of het nu gaat om een fijn verwenmoment of de behandeling van acne. Als je huid er goed uit ziet, voel je je ook beter. De afgelopen jaren heb ik me daarom gespecialiseerd in huidproblemen. Ik weet hoe het is om te kampen met acne en kan me dan ook goed inleven, als je hiermee te maken hebt. Gelukkig is de meeste acne tegenwoordig goed te behandelen. 

Tot Teen

Van een ontspannende voetmassage tot een medische pedicure. Ik wil jou een veilige en vertrouwde omgeving bieden om je voetklachten te bespreken. Ik ben gespecialiseerd in voetproblemen en biedt voetbehandelingen voor diabetici en kankerpatiënten. 

Persoonlijk advies

Aarzel niet om even contact op te nemen en je vraag voor te leggen. Ik denk graag met je mee. Heb je te maken met een vervelende ingegroeide nagel, overmatige beharing of heb je een steelwratje? Ik help je met persoonlijk advies en een effectieve behandeling. Hoe fijn is het, als je geen make-up hoeft te gebruiken om je acne te verbergen? Of dat je weer op blote voeten kan lopen, omdat je geen last meer hebt van een likdoorn?

Kwaliteit

Kwaliteit en vakkennis zijn essentieel in mijn beroep. Als schoonheidsspecialiste ben ik dan ook aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos en beschik ik over een AGB code. Als pedicure ben ik aangesloten bij het kwaliteitsregister pedicure (KRP) en bij de brancheorganisatie Provoet.