Laseren

Van couperose tot pigmentvlekken en ongewenste tatoeages. Bij Van Top tot Teen kun je terecht voor diverse behandelingen met lasertherapie. Ik maak alleen gebruik van de nieuwste laserapparatuur voor het beste resultaat en blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Na een behandeling krijg je deskundig advies over hoe jouw huid het beste beschermt. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de behandeling of over mijn werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik neem rustig de tijd om al je vragen te beantwoorden en je een passend advies te geven voor jouw probleem.

Tatoeage verwijderen

Heb je spijt van je tatoeage of permanente make-up? Dan ben je bij Van Top tot Teen in goede handen. Ik help je met de laatste technieken en de nieuwste laserapparatuur om je tatoeage of permanente make-up vakkundig te verwijderen.

Couperose

Heb je last van couperose? De laserbehandeling is een effectieve manier om couperose tegen te gaan. De couperose lasertherapie is een verantwoorde behandeling met direct resultaat en is geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Pigmentvlekken

Stoor jij je aan je pigmentvlekken? Met de laserbehandeling kan ik je pigmentvlekken op een veilige manier verminderen zonder blijvende schade of littekens. Vaak heb je aan 1 of 2 behandelingen al voldoende.