van Top tot Teen
Pedicure & Schoonheidsspecialist
Brugveenseweg 67
3781 PG Voorthuizen

06-10907904
info@vantoptotteen.info

Pedicure & Schoonheidsspecialist Van Top tot Teen
 

Behandelingen

Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen van voeten tot gezicht. Kies je alleen een pedicure behandeling, een gezichtsverzorging, of juist allebei? Laat je verzorgen en verwennen. Geniet van de ontspanning en de aandacht die je krijgt. Geef dit plezier ook aan een ander met een cadeaubon. Cadeaubonnen zijn er voor elk gewenst bedrag en voor elke behandeling. Laat vrienden of familie op deze originele manier eens kennismaken met de pedicure en/of schoonheidsspecialiste!

 
epileren

Gezichtsbehandelingen

Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste zorgt voor totale ontspanning én verzorging van je huid. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Elke dag stel je je huid bloot aan zon, regen, wind en kou. Houd je huid in conditie door een goede verzorging en bescherming, afgestemd op jouw huidtype.

Neem je een gezichtsbehandeling?

Dan komt je weer helemaal ontspannen en verzorgt thuis.

 
voeten berthilde.jpg

Voetbehandelingen

Je voeten dragen je door het leven en dat is een zware belasting voor ze. Daarom is een goede voetverzorging van groot belang. Je kunt zelf al veel doen om je voeten gezond te houden. Soms ontstaan er echter klachten waardoor een behandeling noodzakelijk is.

 

Kom je voor een voetbehandeling?

Denk ook eens aan teen nagelslakken na de behandeling.