van Top tot Teen
Pedicure & Schoonheidsspecialist
Brugveenseweg 67
3781 PG Voorthuizen

06-10907904
info@vantoptotteen.info

Pedicure & Schoonheidsspecialist Van Top tot Teen
 

Workshops

Wil je iets leuks doen met een paar vriendinnen? Organiseer je een vrijgezellendag of een verjaardagsfeest? Ik bied gevarieerde workshops voor iedereen.

De inhoud van de workshop bepalen we in overleg. Jij geeft aan wat je wensen en ideeën zijn en samen bespreken we de mogelijkheden. Bij kinderfeestjes zijn inhoud en kosten sterk afhankelijk van de leeftijd en het aantal kinderen. Mogelijkheden voor workshops of vrijgezellenfeestjes zijn:

 

Huidverzorging

Wil je weten hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen? Daarvoor begin ik met een persoonlijke huidanalyse. Vervolgens vertel ik welke producten je kunt gebruiken om je huid in topconditie te houden. Daarbij ga ik uit van de producten die ik gebruik in mijn salon, zoals Rosel Heim en Forever. Je krijgt tips en adviezen en kunt je favoriete producten direct met korting mee naar huis nemen!
Deze workshop duurt circa 1,5 uur en kan zowel bij jou thuis als bij mij in de salon worden gegeven.
Prijs: € 25,00 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers (minimaal 4 personen). Schaf je tijdens de workshop producten aan? Dan geef ik jou 35% korting op de prijs van de workshop!

 

Meidenfeest

Kinderen zijn dol op opmaken en crèmes. In deze workshop kijken we samen wat je kunt doen met make-up. Voordat je make-up kunt aanbrengen, moet je huid wel goed schoon zijn. Daarvoor reinigen we onze huid met een lekkere lotion. Misschien krijgen we wel een masker! Nadat we elkaars nagels hebben gelakt kunnen we stralend naar huis. Natuurlijk krijgen we nog iets moois mee!