van Top tot Teen
Pedicure & Schoonheidsspecialist
vanaf 1 oktober is dit het nieuw adres:Brugveenseweg 67
3781 PG Voorthuizen

06-10907904
info@vantoptotteen.info

Pedicure & Schoonheidsspecialist Van Top tot Teen
 

Workshops

Wil je iets leuks doen met een paar vriendinnen? Organiseer je een vrijgezellendag of een verjaardagsfeest? Ik bied gevarieerde workshops voor iedereen.

De inhoud van de workshop bepalen we in overleg. Jij geeft aan wat je wensen en ideeën zijn en samen bespreken we de mogelijkheden. Bij kinderfeestjes zijn inhoud en kosten sterk afhankelijk van de leeftijd en het aantal kinderen. Mogelijkheden voor workshops of vrijgezellenfeestjes zijn:

 

Beauty Workshop

We beginnen met een uitleg over gezichtsproducten. Daarna gaan we deze zelf proberen. Terwijl de een relaxt met een handpakking brengt de ander make-up aan. Uiteraard ontbreken de hapjes en drankjes niet. Na afloop krijg je een leuke attentie mee naar huis!

 

Bruidsmake-up

Ter voorbereiding op de grote dag proberen we bij de bruid een mooie bruidsmake-up uit. Maar niet alleen de bruid wordt verwend! Alle vrouwelijke gasten van het bruidspaar kunnen een passende make-up uitproberen om te stralen op het feest. Je krijgt tips en adviezen en natuurlijk kan je met korting je favoriete producten mee naar huis nemen. Aan hapjes en drankjes geen gebrek en ter herinnering nemen we foto’s!

 

Tienertijd

We beginnen met een uitgebreide uitleg over gezichtsproducten. Hierna gaan we zelf aan de slag. We reinigen ons gezicht en brengen make-up aan. Er is ook aandacht voor het behandelen en camoufleren van puistjes. Natuurlijk staat er iets lekkers op tafel. Neem je fototoestel mee, want we eindigen met een groepsfoto!

 

 

Workshop Visagie

Je leert de basis van het aanbrengen van een mooie make-up. Je krijgt tips over kleurgebruik en huidtype en je leert welke producten voor jou geschikt zijn. Tussendoor ontspannen we met een lekkere versnapering. Na afloop kan je met korting cosmetica aanschaffen om thuis uit te proberen!

 

Meidenfeest

Kinderen zijn dol op opmaken en crèmes. In deze workshop kijken we samen wat je kunt doen met make-up. Voordat je make-up kunt aanbrengen, moet je huid wel goed schoon zijn. Daarvoor reinigen we onze huid met een lekkere lotion. Misschien krijgen we wel een masker! Nadat we elkaars nagels hebben gelakt kunnen we stralend naar huis. Natuurlijk krijgen we nog iets moois mee!