van Top tot Teen
Pedicure & Schoonheidsspecialist
Brugveenseweg 67
3781 PG Voorthuizen

06-10907904
info@vantoptotteen.info

Pedicure & Schoonheidsspecialist Van Top tot Teen
 

Schimmeldiagnostiek

Een schimmelnagel ontstaat doordat schimmels de huid en/of nagel binnendringen en daar een infectie veroorzaken. Een schimmelnagel verkleurt, wordt brokkelig, breekt af en in een vergevorderd stadium kan de nagel geheel of gedeeltelijk loslaten.

In geval van schimmels onderzoek ik eerst je nagel. Om zeker te weten dat het om een schimmelnagel gaat, kan ik een stukje van de nagel opsturen naar het laboratorium voor onderzoek. Voor het behandelem van schimmels gebruik ik de producten Myco Cure, Naloc en Lamisil.

Myco Cure is een natuurlijke huidspray die de huid verfrist, verzacht en kalmeert. Het bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten. De producten Naloc en Lamisil doden de schimmel. Naloc vermindert bovendien de verkleuring van de nagel en maakt deze weer sterk en glad. Alle ingrediënten zijn volledig biologisch afbreekbaar. Het product bevat geen conserveermiddelen en geurstoffen. Lamisil is verkrijbaar in de vorm van spray, gel en creme en garandeert een snelle behandeling van schimmels op de huid.

Bij het behandelen van schimmelnagels is het belangrijk dat je zelf goed meewerkt om het gewenste resultaat te krijgen. Het geselecteerde product (crème, spray of tabletten) moet je zeer consequent gebruiken, anders zullen de klachten niet verbeteren.