van Top tot Teen
Pedicure & Schoonheidsspecialist
Brugveenseweg 67
3781 PG Voorthuizen

06-10907904
info@vantoptotteen.info

Pedicure & Schoonheidsspecialist Van Top tot Teen
 

Acne

Bij acne raken de poriën in de huid verstopt door te veel dode huidcellen of door overmatige talgproductie. Verstopte of ontstoken talgklieren leiden tot acne. Vaak begint acne in de puberteit als gevolg van hormonale veranderingen. Acne kan echter ook ontstaan door externe factoren, zoals regelmatig contact met bepaalde chemische stoffen of door het gebruik van medicijnen.

Wanneer je bij mij een afspraak maakt, begin ik met een huidanalyse. We bespreken je voeding- en leefgewoonten en de manier waarop je zelf je huid verzorgt. Ik bepaal het type acne en stel vervolgens een behandelplan voor je op. Daarbij selecteer ik de juiste producten om te gebruiken. Samen nemen we dit behandelplan goed door. Voor een acne behandeling zal je in het begin regelmatig langs moeten komen. Bij een goed resultaat worden de bezoeken steeds minder frequent.

In mijn jeugd had ik zelf last van acne. Ik kan mij daardoor goed inleven in hoe het voelt. Met de behandelingen die er nu zijn, kan de meeste acne goed behandeld worden. Als je huid er beter uit gaat zien, ga je jezelf ook beter voelen. Ik help je graag bij dit proces.