Behandelingen

Wil je optimaal ontspannen en genieten van een relaxte massage, een professionele verzorging van de huid of een pedicure? Van Top tot Teen biedt verschillende schoonheidsbehandelingen aan. Natuurlijk kun je ze ook goed combineren. Wat denk je van een reinigende gezichtsbehandeling en een fijne pedicure? Alle behandelingen voer ik uit met hoogstaande verzorgingsproducten van onder meer Rosel Heim, Ekseption en Forever.

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling zorgt voor totale ontspanning én verzorging van je huid. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Elke dag stel je je huid bloot aan zon, regen, wind en kou. Houd je huid in optimale conditie door een goede verzorging en bescherming, afgestemd op jouw huidtype.

Pedicure

Je voeten dragen je door het leven en dat is een zware belasting voor ze. Daarom is een goede voetverzorging van groot belang. Je kunt zelf al veel doen om je voeten gezond te houden. Soms ontstaan er echter klachten waardoor een behandeling noodzakelijk is.

Massage

Massage zorgt voor volledige ontspanning en is een weldaad voor lichaam en geest. Wat dacht je van een heerlijke hotstonemassage of een fijne voetmassage? Bij de bindweefselmassages ligt de focus minder op ontspanning en meer op het herstelvermogen van huid. 

Ontharen

Van je wenkbrauwen of bovenlip epileren tot je benen of rug harsen: Van Top tot Teen biedt verschillende ontharingsbehandelen. Heb je last van overmatige beharing in je gezicht? Dan kan elektrisch ontharen een oplossing bieden. Deze vorm van ontharen verwijdert de haren definitief.