Acne

Bij acne raken de poriën in de huid verstopt door te veel dode huidcellen of door overmatige talgproductie. Verstopte of ontstoken talgklieren leiden tot acne. Vaak begint acne in de puberteit als gevolg van hormonale veranderingen. Acne kan echter ook ontstaan door externe factoren, zoals regelmatig contact met bepaalde chemische stoffen of door het gebruik van medicijnen.

Huidanalyse acne

Tijdens de eerste afspraak maak ik een huidanalyse. We bespreken je voeding- en leefgewoonten en de manier waarop je zelf je huid verzorgt. Ik bepaal het type acne en stel vervolgens een behandelplan voor je op. Daarbij selecteer ik de juiste producten om te gebruiken. Samen nemen we dit behandelplan goed door.

Acnebehandeling

Voor een effectieve acnebehandeling kom je in het begin regelmatig langs. Bij een goed resultaat hoef je steeds minder vaak langs te komen.

In mijn jeugd had ik zelf last van acne. Ik kan mij daardoor goed inleven in hoe het voelt. Met de behandelingen die er nu zijn, kan de meeste acne goed behandeld worden. Als je huid er beter uit gaat zien, ga je jezelf ook beter voelen. Ik help je graag bij dit proces.